Angelina Jolie és Katalin hercegné: micsoda hasonlóság!

V.V.V. | 2015. December 25.
Elsőre azt gondolnánk, hogy Katalin hercegné és Angelina Jolie között nem sok hasonlóság van, leszámítva, hogy hasonló adottságokkal rendelkeznek. De ez tévedés.

A jelek szerint az ízlésük is ugyanolyan, nem beszélve arról, amiket róluk írni szoktak.

Angelina Jolie a férjével közös filmje premierjére rendkívül hasonló ruhát választott, mint Katalin hercegné a James Bond londoni bemutatójára. ezt a galériánkra kattintva meg is nézheted:

Angelina Jolie és Katalin hercegné: micsoda hasonlóság!

Elsőre azt gondolnánk, hogy Katalin hercegné és Angelina Jolie között nem sok hasonlóság van, leszámítva, hogy hasonló adottságokkal rendelkeznek. De ez tévedés.

Nem ez volt azonban az első ilyen divatpillanatuk. Néhány évvel korábban mindketten egy Jenny Packham ruhát választottak maguknak, szinte ugyanarra az estére, csak más-más rendezvényre.

Katalin hercegné egy jótékonysági vacsorára a visszafogott szürke színt választotta.

Angelina Jolie pedig a feltűnő vöröset a Tree of life Los Angelei premierjére.

A briteknél egyértelműen leelőzi Katalin hercegné Angelina Jolie-t a népszerűségben, de mindkettőjükről szívesen olvasnak a szigetországban és az Egyesül Államokban egyaránt. Amikor a színésznő és a férje, Brad Pitt idén a Kensington-palotában Katalin hercegné és Vilmos herceg vendégei voltak, a találkozó annyira jól sikerült, hogy a tervezettnél hosszabbra is nyúlt.

Jolie-nak és a herecegnének is szívügye a jótékonyság, a teázás alatt pedig az illegális állat- és növénykereskedelem elleni küzdelmet vitatták meg – legalábbis ezt írta akkor a Daily Mail.

De nemcsak ez a közös bennük. Rengeteg címlap és cikk született már mindkettőjük testsúlyáról. Nemrég az alig 37 kilósra fogyott Angelina Jolie miatt aggódott mindenki, de ez akár a brit trónörökös feleségéről is szólhatna. Katalin hercegné elképesztően vékony, és szülés után néhány héttel már gyakorlatilag ugyanazokat a ruhákat hordta, mint a terhessége előtt.

Íme egy címlap Angelina Jolie testsúlyáról:

 És egy másik, amely szerint Katalin hercegnével ugyanannyi kilót nyomnak:

Azt pedig kár is említeni, hogy Angelina Jolie és Katalin hercegné is a világ legirigyeltebb női, amiért sikerült meghódítaniuk olyan férfit, akire milliók vágytak.

 

 

Exit mobile version