Peter Srámek mindenkinél jobb nő

V.V.V. | 2015. December 25.
Tagadhatatlan, Gáspár Laci nőként gyakorlatilag minden alkalommal tarolt a Sztárban sztár műsorában. Mégis úgy tűnik, hogy Peter Srámek jobb nő nála.

Fej fej mellett haladt a két énekes a verseny végére, és bár Gáspár Laci nyerte a Sztárban sztárt, úgy tűnik, egy másik megmérettetésben alul maradt Peter Srámekkel szemben. 

A Sztárban sztár oldalán megszavaztatták a nézőkkel, kinek a nővé alakulása sikerült a legjobban. Gáspár Laci már besokallt a verseny alatt, annyiszor bújt női előadó bőrébe, gyakorlatilag mindenkinél többször, hatszor. Vicces, de a Shrek Fionájának csúfolt átalakulása a nézők szerint az összes közül a legjobb volt. 

Igaz, hogy Csonka András átalakulása, amikor Amanda Learként állt a színpadon, majdnem ugyanannyi szavazatot kapott. 

A Liptai Claudiára hasonlító Gáspár Laci valójában Whitney Houston volt a színpadon, és bármennyire vicces, de a második legjobbnak ezt találták a nézők az összes “női Gáspár Laci” közül. 

De a galériára kattintva megnézheted a többi öt átalakulást: 

Peter Srámek mindenkinél jobb nő

Tagadhatatlan, Gáspár Laci nőként gyakorlatilag minden alkalommal tarolt a Sztárban sztár műsorában. Mégis úgy tűnik, hogy Peter Srámek jobb nő nála.

Peter Srámek háromszor volt női ruhában, egyre magabiztosabb lett, ahogy haladt a verseny, de ki hitte volna az elején, hogy legyőzhetetlen lesz a TV2 mostani szavazásán. Srámek részeg titkárnőként ugyan nagyot alakított, de legjobbnak Hernádi Juditként találták. Olyannyira, hogy az összes nővé alakulást lekőrözte, nem is kicsit. A szavazók több, mint 50%-a adta rá a voksát. 

Ha csak azt nézzük, valóban ebben a produkcióban volt a legnőiesebb, de azért Péterfy Boriként nekem emlékezetesebb volt az előadása. Talán mert ahogy vonaglott, az beleégett a retinámba. 

Tina Turner helyett inkább egy furcsa hangú Celine Diont hozott, de nőiesnek azért nőies volt. Nem csoda, hogy az összes szavazat közül ez lett harmadik.

 

 

Exit mobile version