Úgy tűnik, Andy Vajna megcsapolja Berki gázsiját

nlc | 2016. Január 11.
Miután Andy Vajna a TV2 új tulajdonosaként átvizsgálta a cég pénzügyi helyzetét, állítólag kiakadt Berki Krisztián gázsiján.

A Floridában luxuséletet élő Berki Krisztián anyagi helyzetét ugyanis a TV2 alapozta meg eddig. A Blikk információi szerint Berki Krisztánnak a csatorna eddigi tulajdonosai az elmúlt két évben 100 millió forintot fizettek ki a FEM3 és az Éden Hotel műsorvezetésért és az Édes életben való szereplésért. Ez az összeg pedig körülbelül havi 4 millió forint fizetést jelentett neki.

“Régóta nyílt titok volt a TV2 berkeiben, hogy a csatorna finanszírozza Berki luxusát. 100 millió forint két évre, erről szólt a szerződése. Azt egyébként senki nem értette, hogy miért mentek bele a csatorna volt tulajdonosai az óriási gázsiba, hiszen még Liptai Claudia vagy Ördög Nóra, a csatorna nagy sztárjai is sokkal kevesebb fizetést kapnak” – mesélte egy bennfentes a Blikknek, aki azt is elmondta, hogy amikor Andy Vajna átvilágíttatta a céget, nagyon megdöbbent a cumit széfbe záró Berki Krisztián szerződésén, amely egyszerűen érhetetlen volt számára.

A lap úgy tudja, hogy nem is hosszabbítottak vele műsorvezetői megállapodást, és az Édes életért kapott gázsijáról is tárgyalnának vele.

 

Exit mobile version