Csipkebugyiban jógázik Alec Baldwin felesége

nlc | 2016. Január 19.
A jóga népszerűsítéséből tényleg kiveszi a részét Alec Baldwin felesége. Hilaria most is megmutatja, bárhol, bármiben lehet gyakorolni.

Éppen főzés közben, a konyhában, egy szál csipkebugyiban és pólóban támadt kedve kézen állni Alec Baldwin feleségének. A szülés után Hilaria Baldwin napi 5 perc edzéssel fogyott le, és erről rendszeresen beszámolt, amivel rengeteg új követőt szerzett magának. Most pedig újabb útmutatót osztott meg a jógaoktató azokkal, akik eredményt akarnak elérni.

“Arról vagyok közismert, hogy furcsa dolgokat csinálok, furcsa helyeken és furcsa öltözetben… ezt kíváncsiságnak és játékosságnak hívják” – írta Hilaria Baldwin, majd hozzátette, hogy ő a tanítványait is arra ösztönzi, ne hallgassanak a fejükben lévő hangokra, amelyek azt mondják, hogy kínos a bukás.

“Játékossággal és kitartó gyakorlással szinte bármit elérhetsz. Én is elbukom (milliószor) és vesztek rajta minden alkalommal. A kíváncsiság nem öl meg, és ezt ötvözöm elővigyázatossággal és kellő koncentrációval, nem pedig vakmerőséggel.”

 

A jógaoktató jelenleg receptes könyvön dolgozik, amelyben a receptek mellett életmódtanácsokat is ad, állítólag már most nagy rá az érdeklődés.

Exit mobile version