Berkiék hazugságán és luxusutazásán hőbörögnek

nlc | 2016. Január 19.
Egy ártatlannak tűnő képet posztolt Berki Natasáról az édesanyja. Rögtön megkapta a magáét a rajongói oldalán.

Hódi Pamela egy repülőútról tett fel képeket, csak mert szerette volna elmondani, mennyire jól bírta a kislánya az utazást.

“Hercegnő utazik❤❤❤ szerencsére nagyon-nagyon ügyesen bírta a repülést! A légörvényben is hangosan nevetett, annyira élvezte. Persze tartottam attól, hogy félni fog avagy nyűgös lesz, de kellő felkészüléssel minden problémamentesen megoldható! Játék, nyunyó- cumi, tablet, mese, váltóruha, sok-sok beszélgetés na meg persze Apa & Anya” – írta Berki Natasáról az édesanyja.

Gyorsan érkeztek a hozzászólások, elsőként azért, mert lehetetlen volt nem észrevenni, hogy Berki Krisztián lánya nem a turistaosztályon utazik.

A kommentelők tippeltek, hogy vajon milyen luxusgépen repül a család, de jól értesültek kijavították őket, mondván ez nem valami extra járat, még csak nem is az első osztály, hanem így néz ki a business osztály egy átlagos tengerentúli járaton.

Itt azonban nem álltak le a megjegyzések, mert többen nem tudtak elmenni a tény mellett: Berki Amerikába költözése csak kamu volt. A megértőbbek nyugtázták, hogy ez valószínűleg csak az Édes élet műsor forgatókönyve volt, míg néhányan hazugnak nevezték Berkit, amiért ekkora cirkusszal hagyta itt az országot.

 

 

Exit mobile version