Taylor Swift smink nélkül, csapzottan – fotó

nlc | 2016. Január 19.
60 millióan követik a közösségi oldalán, nem meglepő, ha Taylor Swift bármit tesz, az már hírnek számít sok helyen. Az is, ha éppen smink nélkül fotózzák.

“Ő maga a tökéletesség! Végre valaki, aki nem botránnyal akar kitűnni” – írta az egyik fiatal Taylor Swift-rajongó. Még azért is odáig vannak, amikor az énekesnőt smink nélkül, csapzott hajjal fotózták le legutóbb, miután a Body by Simone edzőteremből a kocsijához sétált.

“Ez a normális, és nem az, amikor valaki még az edzés után is úgy néz ki, mintha díjátadóra készülne” – írta az egyik kommenetlő, aki szerint Taylor Swift végre új divatot indított el, és végre leszámol a teljesíthetetlen elvárásokkal. “A folyton makulátlannak tűnő sztárok miatt hiszi sok nő, hogy nem elég jó. Végre valaki, aki megmutatja, milyen a valóság.”

Mutatjuk, milyen az énekesnő egy átlagos hétköznapon, amikor Taylor Swift éppen egy rajongóját lepi meg, vagy csak a barátaival találkozik. Csak a hivatalos eseményekre és koncertekre sminkelik ki erősebben a sztárt, akinek a piros rúzs az egyik védjegye.

Az énekesnő barátnőjével, Selana Gomezzel ment edzeni, aki szintén nem izgatta magát, amiért smink nélkül fotózták le.

“Élvezem, amikor egy profi csapat átváltoztat, de ez vagyok én” – mondta Selana Gomez, aki pedig így fest egy vörös szőnyeges eseményen, amikor éppen visszafogottan jelenik meg.

Taylor Swift önmagában is ikon, a frizurája, a ruhái és ahogyan a barátaival bánik. “A barátság mindennél fontosabb, nem állhat közénk sem férfi, sem hazugság. Mi őszinték vagyunk egymáshoz, és ezért erősebbek mindennél” – mondta korábban az énekesnő.

Selena Gomezzel rengeteg időt töltenek együtt, és kölcsönösen tisztelik egymást.

Együtt lazítanak, és…

…együtt is lépnek fel, ha úgy alakul.

Exit mobile version