Naomi Campbell egy 27 éves férfin hentereg

nlc | 2016. Január 26.
A 45 éves modell a magánéletében és a pályája során is bebizonyította, hogy bizony nem hozza zavarba semmi. Naomi Campbell legújabb fotóin is ez látszik, amelyen egy 27 éves férfin hempereg.

Az A$AP Rocky néven futó rapper 27 évesen is inkább hasonlít egy kamasz fiúra, mint egy érett férfira, talán ez adja a kontrasztot a képeken, amelyeken Naomi Campbellt öleli. A 45 éves modell a fotózáson csupán csak egy fehér köntöst viselt, de ahogy azt már korábban is mondta: ennyi év modellkedés után semmi nem tudja zavarba hozni, akár meztelen is lehetne.

A rapper a fotózáson el sem akarta hinni, mekkora szerencséje van, hogy a világ egyik leghíresebb modelljét ölelheti, vagy éppen Campbell hempergett rajta.

Az elsőre össze nem illő pár közös fotósorozata óta azt mondják, hogy kész csoda, ha nem lesz köztük ebből valami. Legalább egy futó kaland, mert A$AP Rockyt lenyűgözte a modell kedvessége. Igen, tudjuk, hogy Campbell a botrányairól ismert, és a kedvesség az, amit eddig nem hallottunk vele kapcsolatban.

A fotózáson készült videón is látszik a rapper odaadása. 

A Pop magazin címlapsztorijáról csak annyit mondtak eddig a netes olvasók: Campbell dögösebb most, mint amikor Michael Jackson klipjében szerepelt egykor.

Exit mobile version