Komplikáció lépett fel, Andy Vajna kórházban marad

nlc | 2016. Január 27.
Andy Vajna egyelőre nem szabadul a kórházi ágytól, orvosai ágynyugalomra intették, nehogy súlyosbodjon a baj.

Andy Vajna néhány napja visszakerült a budai szívklinikára, ahol korábban a lába miatt kezelték. Mint utóbb kiderült, a TV2 tulajdonosának, Andy Vajnának ugyanis nem a szívével volt gond, hanem miután több korábbi, Amerikában végzett lábműtét komplikációi panaszokat okoztak, már hazánkban kezeltette magát. A Blikk információi szerint azonban nagyobb lehet a gond, mint eddig hitték, hiszen a már Vajna András Györgyként szereplő Andy Vajna sebe eltályogosodott.

A lap szerint a filmügyi kormánybiztos egyébként nem igazán tudja kipihenni magát, új szerzeménye, a TV2 körüli munkák igencsak lefoglalják, a napokban Dirk Gergens a csatorna új kinevezett igazgatója is meglátogatta, és legfőképp munkáról szólt a társalgás.

“Én úgy látom, hogy most egy kicsit rosszabb bőrben van, már kevesebbet járkál, és kevesebbet mosolyog – mondta korábban egy kórházi dolgozó a napilapnak. – Nagyon sajnáljuk, mert ez egy igen fájdalmas dolog, arról nem beszélve, hogy az egész kórházi hercehurca lelkileg is nagyon megviselheti.”

Exit mobile version