Horányi Julit megihlette a szerelem

nlc | 2016. Január 28.
Horányi Juli, köszöni szépen, nagyon boldog, és ez sugárzik belőle. Az énekesnő a Dzsungel könyvének egy dalával kívánt kedvenc darabjának boldog születésnapot a közösségi oldalán, ráadásul az egyik legszebb, legérzelmesebb nótát választotta.

Horányi Juli, mielőtt egy ország megismerte volna az X-Faktorban, főként jelmeztervezőként dolgozott, így vett részt több produkcióban is a Vígszínházban. A társulat ma ünnepli A dzsungel könyve című előadás 20. születésnapját. Horányi Juli közösségi oldalán köszöntötte a két évtized alatt eddig 1100 előadást megélt zenés játékot.

“Sokan a kortársaim közül már gyerekkorukban látták A dzsungel könyvét, én viszont akkor találkoztam vele először, amikor a nagyváradi előadás jelmezeit terveztem” – árulta el Juli a NL Cafénak. “Akkor a munkafolyamat előtt néztem meg a Pesti Színház előadását, nagyon tetszett maga a koncepció és a dalok is.”

A szerelmes Horányi Juli a szülinapon egy a közösségi oldalára feltöltött érzelmes dallal köszöntötte a zenés játékot. “A Beszél a szél a kedvenc dalom A dzsungel könyvéből, ezért gondoltam, hogy eléneklem, és ezzel köszöntöm fel a Vígszínház csapatát, hiszen jelmeztervezőként már többször dolgoztam a társulattal.”

 

 

 

Exit mobile version