Eva Longoria és társai, akik már évtizedek óta terhesek

nlc | 2016. Február 05.
Eva Longoria éppen egy csokoládét reklámozott, amikor a friss fotók láttán felmerült a kérdés: várandós-e a nemrég eljegyzett színésznő. Rutinosak már csak mosolyognak ilyenkor.

Mondhatnánk azt is, hogy semmi különös, csak Eva Longoria terhességéről beszélnek. Pontosabban az állítólagos terhességéről, merthogy a színésznő jelenleg nem várandós.

“Esküszöm, imádom a twittert, és minden közösségi oldalt, mert azonnal helyére tudom tenni a dolgokat. Rengeteg olyan butaságot ki tudok javítani, mint: Eva terhes, Eva terhes, Eva terhes. Az ilyenekhez odaírtam, hogy srácok, csak egy hamburgert ettem, nyugi. Így legalább anyukám sem hívogat” – mesélte a színésznő. Mindez különösen aktuális, hiszen a csokoládé reklámozás közepette megint mindenkit csak az érdekelt, hogy mitől domborodik olyan szépen a sztár pocakja. 

“Csak most volt az eljegyzésünk, ami mesés volt, még ebben az élményben fürdőzöm” –  magyarázta Eva Longoria, akinek a harmadik leánykérése igazi meglepetés volt, ráadásul a párja többször is feltette neki a kérdést az utazás legszebb helyszínein. “Talán túl sokat eszem, túl sovány vagyok, és jobban látszik, ha megtömöm a hasam” – zárta le a terhesség kérdést a színésznő.

Nem Eva Longoria az egyetlen, akiről rendszeresen megjelenik az állítólagos terhesség híre. Jennifer Aniston már több évtizede várandós, és több, mint húsz gyereke lenne, ha csak a címlapok fele beigazolódott volna. 

Katalin hercegné esetében csak egy picit jobb a helyzet, hiszen kétszer már beigazolódott, hogy valóban várandós. De már a kis György herceg születése előtt, sőt Sarolta hercegnő születése után közvetlenül is rendszeresek voltak a leendő brit királyné terhességéről szóló címlapok.

A galériára kattintva ebből láthatsz 14 különbözőt:

Eva Longoria és társai, akik már évtizedek óta terhesek

Eva Longoria éppen egy csokoládét reklámozott, amikor a friss fotók láttán felmerült a kérdés: várandós-e a nemrég eljegyzett színésznő. Rutinosak már csak mosolyognak ilyenkor.

Az örökké terhes kategóriába egy időben Nicole Kidman is dobogós helyen állt. Ameddig Tom Cruise volt a férje, addig azért, aztán Keith Urbannel került címlapokra. Bár a legvadabb találgatások mentek, végül arra senki sem “tippelt”, hogy a színésznő második kislányát béranya hozza világra. Maradtak az unalmas, “ezúttal már fia lesz” vagy “Keith Urban fiúgyerekre vágyik” anyagoknál.

Angelina Jolie esetében sem sokkal jobb a helyzet. Igaz, azóta, hogy a színésznő elmesélte: egészségügyi okok miatt úgy döntöttek az orvosával, hogy kiveszik a méhét, egy ideig békén hagyták. Az adoptálás viszont most is állandó téma a színésznő és Brad Pitt esetében. 

Az ilyen címlap jellemző volt a színésznő műtétje előtt:

Azóta viszont inkább ilyenek jelennek meg Angelina Jolie-ról:

 

 

Exit mobile version