Ilyen lett Hugh Grant arca három hónap alatt

nlc | 2016. Február 12.
Erős túlzás lenne azt állítani, hogy rá sem lehet ismerni Hugh Grantre, de az biztos, hogy valahogy furcsán néz ki.

Ritka alkalmak egyike volt a Roll Out The Red Ball adománygyűjtő est, amikor Hugh Grant részt vett egy hivatalos rendezvényen. A színész kerüli a nyilvánosságot, különösen, amióta kicsit zűrös lett a magánélete.

Hogy röviden vázoljuk, miről van szó, próbáljuk gyorsan összefoglalni. Hugh Grant negyedik gyereke decemberben született meg, a második gyereke anyjától, Anna Ebersteintől. Az első és a harmadik gyereke édesanyja Tinglan Hong, akinek a színésszel máig jó a viszonya, sőt közel egy évvel ezelőtt úgy tűnt, ismét megpróbálják együtt.

“Boldogabb és kedvesebb lettem, amióta családom van. És nyugodtabb is” – mondta a kameráknak Hugh Grant, aki nemcsak temperamentumban változott, de külsőre sem olyan, mint volt. 

Hogy mitől kerekedett ki a színész, nem tudni, viszont a kritikus megjegyzések szerint három hónap alatt éveket öregedett. Elég megnézni tavalyi fotókat, és már azon is látszik a különbség.

A bal oldali kép novemberben készült, vagyis csak néhány héttel a mostani esemény előtt.

A rajongók legnagyobb bánata azonban nem is a színész mostani megjelenése, mert így is, úgy is odáig vannak érte, ahogy az a hozzászólásokból is kiderült most is. Sokkal inkább sajnálják, hogy Hugh Grant nem tér vissza a Bridget Jones harmadik részében.

 

Exit mobile version