Tom Cruise arcán röhög a világ

nlc | 2016. Február 16.
Valahogy mindenkit megihletett Tom Cruise arca, amit pedig először észre sem vettünk a BAFTA díjátadón, mert annyira más volt a középpontban.

Kezdjük azzal, hogy a BAFTA idén Leonardo DiCaprióról szólt, legalábbis nagyobb részt a hozzá kapcsolódó hírekről. Kap-e majd Oscart is, mit mondott neki Kate Winslet, aztán a nagy tömegben valahogy elsiklottunk a Tom Cruise-zal közös képe felett. Hát kár volt.

És akkor mutatjuk közelebbről, mi az, amiért az interneten különböző közösségi oldalakon, cikkekben, hozzászólásokban cikizik a színészt.

Hasonlították a bamijáni Buddhához, de egyesek szerint a brit–dán komikus, író, Sandi Toksvig arcát húzták rá Tom Cruise fejére. 

A Buddha egy jó hasonlat volt

Hogy valójában mi történt az 53 éves Tom Cruise-zal, arra csak tippelni lehet. Mostanság Hollywoodban divatos eljárás ez a fejet eleinte kicsit torzzá tevő szépészeti beavatkozás, amely néhány hét alatt kisimítja a bőrt és a páciens többé-kevésbé elkezd magára hasonlítani. Ilyen volt Uma Thurman és Renée Zellweger arca, valamint Meg Ryan arca is.

Cruise tényleg toksvogos egy kicsit, vagy egy kicsit jobban

Ki tudja, mi lesz Tom Cruise következő átváltozós fázisa, talán ő is a szerencsések között van, akik inkább hasonlítanak majd magukra – kicsit ránctalanabban –, mintsem hogy örökre eltorzuljanak a vonásai.

A decemberi képeken mindenesetre még látszik, hogy a kezeléseket akkor még nem kezdték el. És igazság szerint jobban is nézett ki.

A decemberi képhez viszonyítva látványos a változás

 

Exit mobile version