Gábor Zsazsa temetésére készül a családja

nlc | 2016. Február 17.
Gábor Zsazsát múlt héten vitték sürgősséggel kórházba, ahol igen rizikós műtéten kellett volna átesnie. Az operációt azonban ő maga nem vállalta.

Gábor Zsazsát egy hete szállították kórházba, akkor azt mondták, mindenképpen meg kell műteni tüdejét, ugyanis légzési nehézségekkel küzdött. A Radaronline szerint azonban február 15-én hazaszállították, mert Gábor Zsazsa a saját felelősségére úgy döntött, nem vállalja a műtétet. A családhoz közeli ismerős elárulta a lapnak, Zsazsa férje, Frederic von Anhalt teljesítette felesége kérését, de arra is felkészültek, hogy nemsokára búcsúzniuk kell a 99. életévét betöltött művésznőtől.

“Előfordulhat, hogy Zsazsának már nincs sok ideje. A műtétet jövő hétre halasztották, de azt az orvosok közölték a családdal, előfordulhat az is, hogy Zsazsa nem éli túl az operációt, mert korábbi agyvérzése nagymértékben legyengítette.”

Az operációt egyébként Zsazsa épp aznap mondta le, amikor megműtötték volna. Arra kérte családját, inkább vigyék haza.

“Már nem akar visszamenni a kórházba, nem akar ott maradni, ezért döntött úgy, inkább hazamenne” – mondta a család barátja, aki hozzátette, a család eddig bizakodó volt, most azonban már ők is tudják, lehet, hogy Zsazsának csak hetei vannak hátra.

Exit mobile version