Demi Moore újra szerelmes, elájulsz, ha megtudod, kibe

nlc | 2016. Február 18.
Amióta Ashton Kutcher elhagyta Demi Moore-t, mindenki arra várt, hogy a színésznő találjon valakit, akivel boldog lehet. Most azt beszélik, a közös munka alatt beleszeretett a kollégájába.

Valahogy senki sem gondolta, hogy éppen ő lenne Demi Moore esete, pedig a jelek szerint Kiefer Sutherlanddel tényleg összepasszolnak. Tavaly forgatták a Forsaken című filmet, amelyet holnap mutatnak be Amerikában, és már mindenki azt találgatja, vajon a premieren hogyan viselkedik majd egymással a két színész.

Korábban már dolgoztak együtt, benne voltak a ’80-as években összerakott Brat Pack filmekben, majd 1992-ben az Egy becsületbeli ügy című filmet forgatták együtt. Akkoriban Demi Moore még Bruce Willis felesége volt, és Sutherlandnek esélye sem lett volna meghódítani a színésznőt. Most viszont más a helyzet. A tavalyi forgatásról így beszélnek.

“Amióta Kieferrel együtt dolgoztak, újra ragyog Demi szeme. Mindketten sokat megélt emberek, válásokon túl, megküzdöttek a függőségükkel, és tudják, mit várnak egy párkapcsolattól. Úgy vonzzák egymást, mint a mágnes! Kiefer rettentően érzékeny fickó, figyelmes, tapintatos és gondoskodó, éppen olyan, amilyen Deminek kell” – idézett a National Enquirer magazin egy bennfentest, aki állítólag végignézte, ahogyan a két színész egyre közelebb került egymáshoz a munka során.

A Forsakenben Sutherland régi szerelmét alakítja Demi Moore, akit a férfi mindenáron vissza akar szerezni, és a kollégák szerint ez is hozzájárult, hogy másképpen nézzenek egymásra. 

Demi Moore káprázatosan jó formában van az utóbbi időben, ez tagadhatatlan, de hogy ez valóban Sutherland miatt van-e, az kérdés.

Demi Moore a minap csak úgy sugárzott a boldogságtól

Legutóbb még azt lehetett tudni, hogy a 24 filmek sztárja Siobhan Bonnouvrierrel volt együtt, de a legutolsó közös képük novemberben készült, és a szakításukról pletykáltak már korábban.  

Ez az utolsó közös kép Sutherlandről és a barátnőjéről

 

Exit mobile version