Ez még hiányzott: a Baywatch és Hasselhoff mellszőre is visszatér

nlc | 2016. Március 03.
Már jó ideje hallani a Baywatch filmváltozatáról, és úgy tűnik, hogy lassan összeáll a csapat. És nem, David Hasselhoff mellszőre sem hiányzik majd a tengerpartról.

Lelkes bejelentést posztolt Dwayne Johnson, vagyis ahogy Amerikában hívják, The Rock (Szikla), mégpedig a Baywatch-rajongók legnagyobb örömére.

“Nem tudom, hogy a világ felkészült-e mindkettőnkre. De te felkészültél?” – kezdte vidáman a színész, majd megfordította a telefonját, amelyen éppen David Hassellhoff arca látható. “Én már készen születtem” – hangzott a válasz.

A poszt mellé Johnson leírta, hogy már hivatalosan is a Baywatch-film csapatát erősíti The Hoff, akié minden tisztelete. “Hoff egy nagyszerű srác, aki jól érzi magát a forgatáson, és még csak most jön a legjobb rész… Kiedzi a lelkét is, és évek óta a legjobb formáját hozza most. (Lassításban fut és megcsillan a mellszőrzete… várjunk, mi a fenének gondolok én egyáltalán Hoff mellszőrére!?) Készüljetek…”

Korábban, amikor úgy nézett ki, hogy a régi szereplők közül talán csak Pamela Andersont hívják vissza a Baywatch-filmre, David Hasselhoff nagyon támogatóan lépett fel Jonhsonnal kapcsolatban. 

“Hoff az első naptól mellettem állt. Azt mondta, ha van olyan ember, aki eljátszhat engem, akkor az a Szikla.”

Íme néhány jelenetfotó Jonhson oldaláról, aki büszkén számol be a forgatásról:

 

Exit mobile version