Meztelen képével adja el a könyvét Ördög Nóra – fotó

nlc | 2016. Március 03.
Ördög Nóra ismét könyvírásra adta a fejét. A könyv címe: Pozitív. A műsorvezető teljesen kitárulkozik, és ehhez megfelelő meztelen képet választott a könyve borítójára.

A kötet műfaját tekintve riportkönyv, a kétgyerekes Ördög Nóra megszólaltat benne számos édesanyát és orvost, valamint pszichológus és biológus szakértőt. Emellett rengeteg személyes élményt, érzést és dilemmát is megoszt olvasóival.

“Egy éven át tartó reménytelen próbálkozássorozat után szembesültünk a ténnyel, hogy az orvosok szerint meddő pár vagyunk a férjemmel. Közben megéltük, hogy a környezetünkben sokaknak szinte az első érintésre sikerült, csak nekünk nem. Tudom, milyen az, amikor magadban keresed a hibát, mert a vizsgálatok szerint nincs szervi oka a meddőségednek. Ismerem az ősi félelmet: mi van, ha nem lehet gyerekem? És most már azt is tudom, miért ne mondd soha egy babáért küzdő nőnek, hogy ne feszülj rá, ne görcsölj, engedd el, és menni fog. Ebben a könyvben ilyen tanácsot biztosan nem olvasol majd. Nem bosszantani szeretnélek, hanem reményt adni, hitet, kapaszkodót a saját történetemmel és olyan szakértők gondolataival, akikkel a küzdelmünk során találkoztam. Mindig is hittem abban, hogy egyszer anya leszek. Ugye te is hiszel?” – mondta Nóra a készülő könyvről, mely május végén jelenik meg.

A könyv borítójához a fotót természetesen Nóra férje, Nánási Pál készítette.

Exit mobile version