Gregor Bernadett feleslegesen szenvedett 20 évig

nlc | 2016. Március 17.
Gregor Bernadett úgy érzi, végre megtalálta az igazit, és az elmúlt húsz év párkapcsolati kínódásait felesleges keresgélésként írta le, de mint mondja, mostani párjáért ezerszeresen megérte a korábbi göröngyös út.

A smink nélkül is csodaszép Gregor Bernadett úgy érzi, végre megtalálta az igazit, boldog és kiegyensúlyozott, a munkáját is imádja, és a családjában is minden a legnagyobb rendben van – írja a HOT! magazin.

“Amennyit az elmúlt 20 évemben éreztem, hogy feleslegesen kínlódtam a párkapcsolatok terén, ezerszeresen megérte azért, amit most a sorstól ajándékba kaptam” – mondta a lapnak Gregor Bernadett.

Az aggódó édesanya Gregor Bernadett azt mesélte, végre megtalálta azt a férfit, akivel tökéletesen kiegészítik egymást, és az élet minden területén ott tudnak állni a másik mellett. “Nem akarunk külön lenni Attilával. Az életnek nagyon sok részén egymásra találtunk. Ő olyan, mint én, csak férfiban. És amikor engem bánt valami, akkor ott van az a hatalmas váll és azok az izmos karok, oda lehet bújni, és védve vagyok mindentől.”

 

 

Exit mobile version