Lebukott: Vilmos herceg az exéhez utazik Afrikába

nlc | 2016. Március 25.
Amikor kiderült, hogy Vilmos herceg nem a családjával tölti a húsvéti ünnepeket, a magyarázat munkaügy volt. Most kiderült, hogy a herceg egykori szerelméhez utazik Afrikába.

Csak tegnap derült ki, hogy Vilmos herceg nem a családjával tölti a húsvétot, amiért kapott hideget-meleget, most egy újabb apróság derült ki az utazásáról. Állítólag a herceg a jótékonysági szervezete munkáját szeretné felügyelni, és ez a halaszthatatlan ügy az, amiért éppen most megy Afrikába.

Ma már újabb kritikát kapott Vilmos herceg, mondván, lebukott, hogy egykori szerelméhez, Jecca Craighez megy, ráadásul a kenyai útról az utolsó pillanatban döntött a herceg, amitől még furcsább a történet.

Jecca Craig és Vilmos herceg a szakításuk óta is nagyon jóban vannak, és az ismerősök szerint a kettőjük közötti kötelék megbonthatatlan. A lány volt Vilmos első nagy szerelme, mindenre rá tudták egymást venni, egy ideig például jegyeseknek hazudták magukat.

Azt beszélték, Katalin hercegné egykor nagyon féltékeny volt az elődjére, akit azonban öt évvel ezelőtt végül meghívtak a nagyszabású esküvőjükre, mint Vilmos egyik legközelebbi barátját.

Jecca és Katalin ma már jóban vannak

Most a hercegen a sor, hogy személyesen gratuláljon a volt szerelmének, aki a hétvégén mondja ki a boldogító igent. Hogy miért csak most és miért ilyen hirtelen döntött Vilmos az utazásról, arról mennek a találgatások. Pedig a legvalószínűbb, hogy régi barátként szeretett volna részt venni a herceg Jecca esküvőjén, és az meg érthető, ha nem teszi ki az utazásnak a két kisgyerekét is.

Exit mobile version