Farm: Dóra hármas tragédia miatt akart öngyilkos lenni

nlc | 2016. Március 29.
Szörnyű tragédia árnyékolja be a Farm Dórájának életét. Rövid idő alatt 3 szeretett rokonától is búcsúznia kellett, ami annyira megviselte, hogy az öngyilkosságot is fontolgatta.

 A Farm első párbajgyőztese, Dóra szörnyű tragédiákat élt meg, 5 év alatt 3 közeli hozzátartozója hunyt el rákban. Annyira megviselték a történtek, hogy három éve még öngyilkos akart lenni – írja a Blikk. “Életem legszörnyűbb időszaka az apám testvérének betegségével kezdődött. Nagyon kötődtem hozzá és édesapámhoz is, ők voltak a legfontosabb támaszaim. Nehéz időszak volt, amikor meghalt, mindannyian megtörtünk” – mesélte Dóra még a Farmra költözés előtt a lapnak.

“Alig telt el egy hónap, amikor kiderült: édesapámnak vastagbélrákja van. Borzalmas volt, azt hittem, elájulok. Küzdött, a diagnózis után még két évet élt, bár sokat szenvedett. Nem adta fel könnyen, az utolsó napig ápolta a szőlőjét, itt is lett rosszul, egy hasüregi trauma vitte el alig pár óra alatt” – folytatta Dóra. A tragédiák sora itt még sajnos nem ért véget, nem sokkal később kiderült, hogy a bátyjának, Zsoltnak bőrrákja van. “Ezt már nem tudtam elfogadni. Zsoltit is kezelték, műtötték többször, de nem segített semmi. A halála előtti utolsó hónap maga volt a pokol, olyan fájdalmai voltak, hogy szinte lebénult, tehetetlen voltam” – mondta Dóri.

Testvére elvesztése után mély depresszióba zuhant, végül a gyerekei miatt volt képes talpra állni. “Volt, hogy csak álltam a konyhában, és teljesen kilátástalannak éreztem az életemet. Ám ott vannak a gyermekeim, nem dobhattam el az életem. Beléjük kapaszkodtam a legnehezebb pillanatokban” – mondta a Farm játékosa.

Exit mobile version