A szökés sztárjának kövér fotójáról: öngyilkosság helyett az evést választotta Wentworth Miller

nlc | 2016. Március 30.
Internetes mém lett A szökés sorozat sztárjának képe. Wentworth Miller visszavágott a hízásán élcelődöknek, most mindenki szégyelli magát.

Nyílt bocsánatkérések és rengeteg együtt érző, gratuláló levél érkezett Wentworth Millernek egy nap alatt. A szökés sorozat sztárja egy Facebook-üzenettel válaszolt azokra a bántó mémekre, amelyek az elhízásán, kövérségén gúnyolódtak.

“Ma internetes mémként láttam magam viszont. Nem ez az első alkalom” – kezdte a színész, akit egykor mindenki A szökés kigyúrt és kitetovált főhőseként ismerhetett meg. A hosszú posztban kifejtette, nem véletlen, hogy félig-meddig visszavonult 2010-ben.

“Megszégyenülve és tele fájdalommal, selejtes árunak tartottam magam.”

“Számos okom volt rá, az első és legfontosabb, hogy öngyilkos hajlamaim voltak. Erről a témáról már sokat írtam és beszéltem azóta” – folytatta Miller, aki azt mondta, az élete legmélyebb depressziójában az evéshez fordult, az egyetlen dologhoz, ami megnyugtatta. Ebben a nehéz időszakban készült róla a piros pólós felvétel

“Akkoriban az utolsó, amire szükségem volt, az a sok cikiző, gúnyolódó megjegyzés. De a sztorit rövidre fogva, túléltem. Most ez a piros pólós kép a szenvedésemre emlékeztet” – írta Wentworth Miller, akinek a posztját közel 250 ezer ember osztotta meg és több mint 90 ezren kommentelték.

A képet megjelentető oldal azóta levette a posztját, és nyilvánosan elnézést kért a színésztől, ahogy minden olyan médium, amely átvette ezt az anyagot.

Exit mobile version