50 évesen anya lesz Janet Jackson

nlc | 2016. Április 07.
Az énekesnő váratlanul megszakította a turnéját, és miután mindenki azt gondolta, újabb egészségügyi problémája van, Janet Jackson tiszta vizet öntött a pohárba.

“Egy váratlan változás állt be, és fontosnak érzem, hogy tájékoztassalak titeket erről” – kezdte Janet Jackson a rajongóinak címzett üzenetét, majd egy kis hatásszünet után, mosolyogva tette hozzá: “A férjem és én a családalapítással foglalkozunk, ezért kell elhalasztanom a turnémat.”

Az énekesnő külön kérte a rajongói megértését, mert most nagyon fontos neki, hogy pihenjen és felkészüljön az előtte álló feladatra, az orvosa utasítása szerint. “Amint tudok, visszatérek hozzátok.”

Janet Jackson az 50. születésnapját ünnepli a jövő hónapban, és bár mindenki szerint legalább tíz évet letagadhatna a korából, mégis meglepő fordulat, ha az énekesnő várandós.A bejelentés óta mennek a találgatások, hogy petesejt donációval esett-e teherbe a sztár, vagy esetleg örökbe fogadnak a férjével, Wissam Al Mana üzletemberrel, akivel 2012-ben házasodtak össze. Ez utóbbi magyarázná, hogy miért kellett megszakítani a koncertet, hiszen az adoptálásnál nem lehet pontosan tervezni a gyerek érkezését. Az orvosi utasítás pedig inkább azt sejteti, hogy a sztár maga hordja majd ki a gyerekét. Akárhogyan is, az 50 éves énekesnőnek hamarosan valóra válik végre az álma.

Exit mobile version