Ritka felvételek a ma 60 éves Hernádi Juditról

nlc | 2016. Április 11.
Iskolában felmentették énekből, mégis egy dallal lett igazán ismert Hernádi Judit annak idején. A ma 60 éves színésznő igazi jelenség, aki mindig kitűnt a tömegből.

Az életét elnézve sokan mondják, hogy tele van önbizalommal és bátorsággal, ő viszont másképpen fogalmaz. “Engem mindig az ösztönzött, hogy azt csináljam, amit szeretnék, attól féltem, hogy ha benne ragadok valamiben, amit nem szeretek, akkor belepusztulok” – mondta Hernádi Judit a Játékszínnek adott interjújában nemrégiben.

Már kiskorában is makacs volt, magatartásával komoly problémái voltak a tanárainak, gyakorlatilag mindenhonnan eltanácsolták. Tehetsége viszont korán megmutatkozott, fogékony volt a zenei iránt. Igaz, az iskolában felmentették énekből, állítólag a tanára javaslatára, aki felesleges erőlködésnek érezte, hogy tanítsa Hernádi Juditot.

Az biztos, hogy már gyerekként is úgy tudott nézni, hogy attól sokan frászt kaptak, és sajátos humora is ritkaságszámba ment a nők körében.

17 évesen külön engedéllyel férjhez ment, de a házassága csak két évig tartott. Később egyszer úgy nyilatkozott Hernádi Judit, hogy félnek tőle a férfiak, és nem csak azóta, amióta ismert lett.

Amúgy a sors furcsa tréfája, hogy az énekből felmentett lány a ’80-as években éppen egy dallal vált ismertté, és gyakorlatilag a Sohase modd óta töretlen a karrierje.

1978-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, ahonnan a Vígszínházhoz szerződött. Számtalan filmben és színpadi darabban láthattuk.

Mindegyikben más és más arcát mutatta meg.

A Pogány Madonna című filmben Hernádi Judit olyan szexi, ahogyan már megszoktuk tőle, mindez pedig idővel alig változott.

Nem véletlenül tartják hazánk egyik legerotikusabb sztárjának a színésznőt. Hernádi Judit tisztában van az értékeivel és az erősségeivel, ahogy mondta, ha valami nem állna jól neki, akkor nemet mondana a felkérésre.

Legyen szó vicces videóról:

Vagy éppen szexis fotózásról.

Ritka felvételek a ma 60 éves Hernádi Juditról

Iskolában felmentették énekből, mégis egy dallal lett igazán ismert Hernádi Judit annak idején. A ma 60 éves színésznő igazi jelenség, aki mindig kitűnt a tömegből.

A színpadi és a filmszerepekből is válogathatott, Hernádi Judit azt élvezi, ha valami kihívást jelent.

Ha ő a színpadon áll, nehéz másra figyelni – írta egyszer egy kritikus, és aki már látta színpadon a színésznőt, az megérti, miért mondják. 

Ennek ellenére Hernádi Judit sosem akarta lejátszani a kollégáit, egyszerűen csak kitűnik a tömegből.

Szenvedélyes és szókimondó stílusa a lányára is hatással volt, Tarján Zsófia az édesanyjához hasonlóan határozott karakter.

Zsófia inkább az énekesi pályát választotta, de állt már színpadon az édesanyjával is. Hernádi Judit mindig büszkén mesélt gyereke sikereiről, de igyekezett tárgyilagos maradni, ha a véleményét kérdezték. A büszkeség és a szeretet pedig kölcsönös: “Neki a színház az igazi közege. Ott ragyog. Büszke voltam rá! Hogy ő az én anyukám! És hogy én Hernádi Judit lánya vagyok. Ez nem okozott soha semmilyen komplexust” – nyilatkozta az énekesnő korábban.

 

Exit mobile version