Az első fotók a Szívek szállodája forgatásáról és 7 dolog, amit megtudunk ebből

nlc | 2016. Április 12.
Amióta kiderült, hogy visszatér a Szívek szállodája, mindenki a részletekről kérdezi a stábot. Az első forgatási fotók megjelentek, és ezzel együtt néhány apróság is kiderült.

A Szívek szállodája rajongói már örülhettek múlt héten, amikor kiderült, hogy Melissa McCarthy visszatér, mert sikerült összeegyeztetnie a felkéréseit. Most pedig megjelentek az első fotók a forgatásról, amiből legalább néhány részletre fény derült.

1. Kiderült, hogy Rory tanár

via Netfix

2. A legfontosabb: Lorelei és Luke együtt vannak!

Scott Patterson és Lauren Graham a Szívek szállodája sorozat legmeghatározóbb románcának hősei, és mivel úgy búcsúztunk el tőlük, hogy éppen csókolóztak Stars Hollow közepén, ezért volt nagy kérdés, hol folytatja a forgatókönyvíró a történetüket.

via Netfix

3. Még mindig vannak péntek esti vacsorák

Emily hagyományt teremtett, ami folytatódik. Igaz, a képből nem derül ki, hogy éppen péntek lenne, de azért a Szívek szállodája rutinos nézői ezt már sejthetik.

via Netfix

4. A falugyűlés még mindig nagy dolog Stars Hollow-ban

via Netfix

5. Stars Hollow és Lorelei stílusa és ugyanolyan bohókás, mint volt

via Netfix

6. Emily gyűrűt visel

Edward Herrmann egy éve elhunyt, amit nagyon fájlaltak a készítők is, hiszen mindenki szerette őt. Az, hogy más színész helyettesíti-e, nem tudni, de Emily AZON az ujján viseli a gyűrűt.

via Netfix

7. Anya-lánya kapcsolat jobb nem is lehetne

Amiért már évek óta visszasírják a Szívek szállodája sorozatot, az éppen Lorelei és Rory kapcsolata. Ahogy a képeken is látszik, ez mit sem változott. És még a kávét is ugyanúgy szeretik. 

via Netfix
via Netfix

 

Exit mobile version