10 új fotó Katalin hercegnéről, amire örökre emlékezni fogunk

nlc | 2016. Április 14.
Na végre! Régóta vártunk ilyen képeket Katalin hercegnéről! Emberi, vicces, szerethető, közvetlen! Ezekre a fotókra tuti emlékezni fogunk!

Megérkezett Bhutánba Vilmos herceg és Katalin hercegné, akik két napot töltenek el a bhutáni király otthonában. A hivatalos ceremóniák mellett a programjukban szerepel túrázás és bébielefánt-etetés is. Ám mi mégis azokat a képeket szeretnénk megmutatni nektek, ahol Katalin hercegné íjjal próbál meg lőni.

 Az eddig is tudtuk, hogy Katalin nagyon sportos hercegné, de hogy milyen a kapcsolata Bhután nemzeti sportjával, arról eddig nem sok információnk volt. És a képeket elnézve, pont olyan, mint nekünk, de legalább megpróbálta, és remekül szórakozott! Sehol egy karót nyelt, mogorva fotó.

Hangos nevetés. Ezt váltotta ki Katalinból is a saját teljesítménye. Mi tagadás, nem egy Katniss Everdeen az Éhezők viadalából. A brit lapok szerint egyébként a hercegné viccesen megjegyezte, hogy megkönnyebbült, hogy nem talált el senkit.

Bocsánat, de minket elkapott a rajongás! Egyszerűen imádjuk ezeken a képeken Katalint, akinek ruhájáért is odáig vagyunk! Katalin egyébként megnézte a bhutáni királyi pár két és fél hónapos kisfiát is.

 

 

Exit mobile version