Ilyen Drew Barrymore Katalin hercegné ruhájában

nlc | 2016. Április 15.
Na erre aztán nem sok esély volt: Katalin hercegné és Drew Barrymore egyazon napon, a világ két különböző pontján ugyanolyan ruhában jelent meg egy nyilvános eseményen.

Már azért hálás lehet bármelyik tervező, ha Katalin hercegné az ő ruháját választja egy eseményre, ahol milliónyi kép készül a leendő királynéról. Tory Burch-nek azonban ennél is jobb napja volt, hiszen tegnap két ismert nő is az ő kreációjában jelent meg egy-egy rangos eseményen.

Drew Barrymore New Yorkban az állatok védelmében tartott jótékonysági est házigazdájaként jelent meg az 1500 dolláros ruhában, míg Katalin hercegné a bhutáni királyi pár vacsorájára vette fel a látványos modellt.

A válófélben lévő Barrymore egyedül érkezett a gálára, de csupa mosoly volt. Szívesen pózolt a kamerák előtt, többek között az egyik megmentett kutyával, amely az alapítvány munkatársainak köszönheti az életét.

Katalin hercegné indiai és bhutáni körútján rengeteg csodálatos ruhát és estélyit viselt már, ez a mostani mégis az egyik nagy kedvenc lett közösségi oldalakon.

 

Exit mobile version