Tribeca filmfesztivál sztárjai – Bruce Willisre rá sem ismersz

nlc | 2016. Április 15.
A Tribeca Filmfesztiválon rengeteg sztár vonult fel a vörös szőnyegen. Ezúttal nem Katie Holmes vagy Jane Fonda ruháján lepődtünk meg a legjobban, hanem Bruce Willis külsején.

A 61 éves sztár kicsit nyúzottnak tűnt, és valahogy a haja sem úgy nézett ki, ahogyan már megszoktuk. És ki gondolta, hogy Bruce Willis haja ennyit számít?

Pedig elég egy másik, három nappal korábbi fotóval összehasonlítani, amit Willis felesége, Emma Haming posztolt kettőjükről.

De visszatérve a Tribeca filmfesztivál képeire, meg kell hagyni, hogy az ötgyerekes Willis remek hangulatban volt, amikor találkozott régi kolléganőjével, Uma Thurmannal, akivel annak idején a Pulp Fiction forgatásán lettek jóba.

A galériára kattintva megnézheted, mennyire örültek egymásnak, de ha arra vagy kíváncsi, micsoda csipkecsodák voltak a fesztiválon, akkor görgess tovább:

Tribeca filmfesztivál sztárjai – Bruce Willisre rá sem ismersz

A Tribeca Filmfesztiválon rengeteg sztár vonult fel a vörös szőnyegen. Ezúttal nem Katie Holmes vagy Jane Fonda ruháján lepődtünk meg a legjobban, hanem Bruce Willis külsején.

Ugyanis nem Bruce Willis felesége az egyetlen, aki az áttetsző fekete ruhára esküdött. 

 A legtöbben valamilyen csipkecsodában libbentek be a fotózásra, mint például Katie Holmes, aki ezúttal is egyedül érkezett az eseményre. Noha az elmúlt hetekben már arról beszéltek, hogy a színésznő Jamie Foxxtól vár gyereket, és hogy a két sztár már össze is házasodott, ezúttal sem együtt jelentek meg a rendezvényen.

De nem ők voltak az egyetlenek, akiket nem sikerült kéz a kézben lefotózni. Bár Olivia Wilde és Jason Sudeikis kapcsolata egyáltalán nem titok, az egész rendezvényen nem sikerült róluk egyetlen közös kép sem. Maisie Williams – a Trónok harca sztárja – viszont mindkettőjükkel pózolt.

És egy kis kitekintésnek: ennyire nem titkos a kettőjük viszonya, hogy Wilde az Instagramján posztol ehhez hasonló képeket.

A színésznő ruhája viszont igazán említésre méltó, a rojtokkal és csipkével együtt furcsán egyedire sikerült.

Akadt azért olyan pár, akiket együtt lehetett látni. Az egyik legaranyosabb Shaquille O’Niel és párja, Leticia voltak, akik egész este ölelkeztek és a táncparketten is összeborulva csókolóztak, míg a többiek mulatoztak.

Aztán itt egy újabb pár: Justin Timberlake felesége, Jessica Biel nem tűnt terhesnek a fesztiválon. Márpedig szűkebb ruhát aligha vehetett volna magára.

Robert De Niro a feleségével, Grace Hightowerrel érkezett a filmfesztiválra, de sok közös kép készült a színészről és Anne Wintourról, a Vogue főszerkesztőjéről. (Érdekességként: állítólag Az ördög Pradát visel című filmben róla mintázták a kiállhatatlan főszerkesztőt alakító Meryl Streepet is.)

De Niro a feleségével és…

…a főszerkesztővel.

Az Amerikai pite sztárja, Jason Biggs is a vendégek között volt. A pocakját leszámítva éppen úgy néz ki, mint amikor a filmsorozatban szerepelt. “Már megszoktam, hogy rólam mindenkinek az a szerepem jut az eszébe” – mondta mosolyogva.

Jane Fonda a kolléganőjével jött, és egy csipkés blézert választott magának. Bár ezúttal nem az ő ruhája vitte a prímet, azért a 77 éves sztár most sem hazudtolta meg magát: ahogyan Fonda a neccruhában, úgy a fekete szmokingban is remekül nézett ki.

Paul Rudd, Maisie Williams, Rashida Jones és Ethan Hawke egyedül érkezett a rendezvényre. Míg a két színész új külsejét sokan kritizálták, addig a két színésznő nem győzte besöpörni a bókokat a jó ruhaválasztásért.

Rashida Jones
Maisie Williams, a Trónok harca Arya Starkja
Paul Rudd 
Ethan Hawke

 

Exit mobile version