Fenyő Miklós megmutatta az unokáját

nlc | 2016. Április 29.
Már tűkön ülve vártuk, hogy Fenyő Miklós végre megmutassa kisunokáját, amit most a Best magazin címlapján meg is tett. Nagyon édes a kicsi, ráadásul az énekes lánya azt mesélte, különleges kapcsolat van nagypapa és a baba között.

Lánya szerint Fenyő Miklós nem szokványos nagyapa. Nem mászkál az unokájával a földön négykézláb, nem lovagoltatja a hátán, nem gügyög, de rengeteget beszél hozzá, poénkodik és egyfolytában puszilgatja. Nagypapa és unokája közt különös, megfejthetetlen kapcsolat van – írja a Best magazin.

Egyszerre volt boldogsággal teli és tragikus az a nap, amikor Diána, Fenyő Miklós lánya – ahogy mindenki becézi, Dió – évek óta tartó sikertelen próbálkozás után megtudta, hogy végre várandós lett. Éppen azon a napon halt meg ugyanis az édesanyja. Dió hosszú küzdelem után végre teherbe esett, ezt azonban édesanyjának már nem tudta elújságolni.

“Az édesanyám ekkor már hosszú ideje beteg volt, épp a kórház intenzív osztályán feküdt, én pedig ott álltam az ágya mellett, hogy elújságoljam a hírt. Ő azonban már semmit nem érzékelt a külvilágból, csak remélni merem, hogy mégis hallott engem. Aznap meg is halt. Életem legszörnyűbb és legcsodálatosabb eseménye egy és ugyanazon a napon történt meg. (…) Apu viszont a kilenc hónap alatt lelkileg nagyon erős támaszom volt. Mindig közel álltunk egymáshoz, de a gyász és az öröm még közelebb hozott minket. Amikor Bali megszületett, apu sokáig nem merte kézbe venni, én pedig nem erőltettem. Nézte, puszilgatta, de nem fogta meg a kisfiamat, négy hónapos korában viszont egyszer csak szó nélkül kivette a babahordozóból, és azóta szinte el sem engedi”  – mondta Fenyő Miklós lánya.

 

Exit mobile version