Nagy Duett kiesői: pénteken tudták, távoznak

nlc | 2016. Május 02.
Bármennyire is élvezték az elmúlt adásokat, Lola és Markó Robi előre tudták, hogy ez lesz az utolsó fellépésük, és ők lesznek a Nagy Duett kiesői.

Ahogy Lola fogalmazott, neki akkor világos volt, mi lesz a szavazás végeredménye, amikor látta, kikkel állnak együtt a színpadon. Czippán Anett azt feltételezte, hogy az utolsó pár másodperc egy örökkévalóság, amíg végül kimondják a nyertes nevét, de Nagy Duett kiesője ezt nem így érezte.

“Nem, ha a Schobert Norbi áll melletted, akkor az nem örökkévalóság. Ez egy olyan dolog volt, hogy nyilván láttam a produkciót, kinek mi az erőssége, ennek a műsornak mi az erőssége, nyilván nagyon szerettem volna még csinálni, de hát láttam, hogy ki áll mellettem” – mondta Lola, aki partnerével mindent beleadott az előadásaikba, és sajnálja, hogy vége ennek az időszaknak.

Markó Robi ugyanígy érzett, sőt. “Biztosra vettem az egészet, én már tegnap napközben éreztem, sőt, amikor volt a próbafelvétel pénteken, már éreztem, hogy valami nincs rendben. Éreztem, hogy valami nem elég. És ez be is bizonyosodott.”

A Nagy Duett kieső párosa Britney Spears egyik dalát adta elő, amit a videóra kattintva visszanézhetsz: 

Exit mobile version