Fésűs Nelly diszkógömb melle feledhetetlen

nlc | 2016. Május 09.
Amennyi negatív kritikát, mint amennyit Fésűs Nelly és Berki Kirsztián kapott a Nagy Duettben, le a kalappal, hogy így odatették magukat ezen a héten is. Mondjuk, a dalra nehéz volt odafigyelni.

Fésűs Nelly nem először kapott valami dögös szettet a műsor alatt, de ez eddig messze a legfeltűnőbb ruha, ami rajta volt. 

A 44 éves színésznő fantasztikus formában van, ráadásul alig másfél éve hozta világra Fésűs Nelly a kislányát. Nehéz volt nem rá figyelni a Nagy Duett előadás alatt, pedig Berki Krisztián arany topja és apró sortja sem volt valami szolid választás.

Miközben a páros mindent beleadott a produkcióba, hogy igazi diszkóhangulatot idézzenek meg, engem már azzal megvettek, hogy Fésűs Nellyt gyakorlatilag diszkógömbnek öltöztették.

Ráadásul úgy tűnt, hogy jól érzi magát a színpadon, és széles mosollyal tudta végigcsinálni a produkciót, pedig ahogy később mondta: pontosan tudta, hogy lepontozzák őket, nem is vártak mást. “Krisztián mindent megtett, amit emberileg és szakmailag meg lehetett tenni ebben a produkcióban. Ebből a hétből ennyit tudtunk kihozni. Pontosan tudtuk, hogy itt fogunk végezni, ezt mi magunknak el is könyveltük.”

 

Exit mobile version