6500 Ft-os ruhában ment férjhez Juhász Adrienn

nlc | 2016. Május 13.
A Jóban Rosszban színésznője már a hetedik hónapban van, de a szülés előtt mindenképpen szerettek volna egybekelni párjával. Titokban, két tanú előtt mondták ki először az igent.

 

A Best magazinnak árulta el a várandós Juhász Adrienn, hogy ő és párja kimondták az igent, sőt még azt is elárulta, hogy egy szegedi butikban vásárolta a ruháját, mindössze 6500 Ft-ért. Az igazi, nagy násznépes, dínomdánom lagzit ugyanis jövőre tervezi Juhász Adrienn és párja. Most egyelőre csupán két tanú előtt kötöttek házasságot.

“Mindketten úgy gondoljuk, nem hozzámegyek, hanem egymáshoz megyünk. Bár ez csak néhány betű különbség, a tartalma egész más. Azt reméltem, hét hónaposan még találok olyan ruhát, amiben jól nézek ki. Nyáron a kilencedik hónapban ez már nehezebben sikerült volna. Amúgy tényleg nem kerítettünk nagy feneket az egésznek, azért tartottuk május 5-én az esküvőnket, mert még a kislányunk megszületése előtt szerettük volna hivatalossá tenni a kapcsolatunkat. Így végül csupán két tanú jelenlétében mondtuk ki a boldogító igent.”

 

Exit mobile version