Itt van Eva Longoria esküvői albuma

nlc | 2016. Május 23.
Eva Longoria nagyon készült az esküvőjére, és a legfontosabb szempont az volt, hogy élvezze a nagy napját. A fotóalbumot nézegetve úgy tűnik, hogy ez maradéktalanul sikerült neki.

Eva Longoria és José Antonio Baston esküvőjéről egyelőre csak keveset tudni, de ahogy a színésznő korábban fogalmazott: neki nem volt határozott elképzelése, milyen lesz a nagy nap, de abban biztos volt, hogy mexikói szerelme nagy bulit akar. Hát annyi már kiderült, hogy 200 fős vendégsereg előtt mondta ki a boldogító igent a pár, és a tömegben ott volt Baston három gyereke is.

Eva Longoria harmadik esküvőjének minden részletéről az Hola magazin számol majd be, ahol exkluzív fotók és történetek is lesznek.

Mindenesetre ez nem jelenti azt, hogy nem kapunk egy kis ízelítőt a hangulatból vagy a látványból, hiszen a sok sztárvendég közösségi oldaláról is szép számmal lehet képeket gyűjteni. Például egyből megnézhetjük, kik is voltak a vendégek és milyen ruhát viseltek.

Külön kiemelnénk Eva Longoria édesanyját.

De a posztokból az is látszik, hogy Melanie Griffith is a vendégek között volt.

Ahogy Eva Longoria barátnője, Victoria Beckham is, akivel nemrég még Cannes-ban mókáztak. De ott volt Ricky Martin és a színésznő régi jó barátja, Mario Lopez is.

A két barátnő az oltár előtt is készített magáról közös képet.

De azért az oltár előtt nem ez volt a legfontosabb kép. A pár a naplementében fogadott örök hűséget egymásnak. 

A beszédektől meghatódott az ifjú pár, legalábbis a pletykák szerint.

Aztán persze elkezdődött a buli. Eva Longoria pedig büszkén mutatta meg ország-világnak, hogy összeházasodtak Pepével – ahogy a Longoria harmadik férjét becézik. Ha a szövegből indulunk ki, akkor a színésznőt ezentúl hivatalosan Eva Bastonnak hívják.

Ricky Martin élvezte a bulit, ahol volt étel-ital bőségesen. A Piña Colada és a tequila volt a sláger a mexikói lagzin.

Állítólag David Beckham és Mario Lopez bírta a legjobban az italozást.

Minden vendéggel készült közös képe az ifjú párnak.

Egykor azt beszélték, hogy Lopez odáig van a színésznőért, de a kapcsolatukból barátság lett.

200 vendégből csak elhanyagolható számú ismert ember volt a lagzin. Sokan Salma Hayeket hiányolták, aki Longoria egyik legjobb és legrégebbi barátnője.

A beállított képek nem adják vissza az esküvő hangulatát, de azt igen, hogy mennyire boldog a színésznő és újdonsült férje.

Azért az ital mennyiséget tekintve van némi elképzelésünk, hogyan alakult a mulatozás.

 

A helyszín egyébként festői volt.

A mexikói tengerparton felállított sátrak mesés látványt nyújtottak, a privát partszakasz pedig önmagában is tökéletes háttérkép egy esküvőhöz.

Nem volt rossz a látvány Eva Longoria teraszáról.

Eva Longoriát már az eljegyzés óta kérdezgetik arról, terveznek-e gyerekeket a párjával, amire a színésznő csak annyit mondott: negyven felett tudja, hogy már nehezebb ez a kérdés, de imádja a gyerekeket, és örülne, ha lenne sajátja.

Exit mobile version