Harry hercegtől apasági tesztet követel Kamilla

nlc | 2016. Május 24.
Áll a bál a királyi családban, Kamilla és Harry herceg minden találkozása veszekedésbe torkollik. A történetnek nem is ez a legérdekesebb része.

Kamilla ugyanis apasági tesztre akarja kényszeríteni Harry herceget, mert szeretne bizonyosságot nyerni: tényleg Károly herceg az édesapja. Itt pedig nem ér véget az őrület, mert Harryt állítólag felháborítja, ahogyan a mostohája Katalinnal bánik, szerinte ugyanis szabályosan kínozza.

A 31 éves herceg és a sógornője nagyon közel állnak egymáshoz, és a bennfentesek szerint megunta Kamilla beszólásait, amikor közembernek nevezi Katalint. Legutóbb attól volt hangos a palota, hogy Harry üvöltve tette helyre Kamillát: “Katalin sokkal inkább királyhoz méltó, mint te valaha leszel.”

Erre érkezett a csípős válasz: “Szállj le a magas lóról, nem is vagy igazi királyi vér, csak az anyád románcának gyümölcse” – utalva ezzel egy régi pletykára, miszerint Herry igazi apja egy vörös hajú katonatiszt, James Hewitt, akivel Diana hercegnőnek viszonya volt. 

Na, ennyit erről a történetről, aminek a valóságalapja, nos, finom szólva is megkérdőjelezhető, mégis egyre-másra jelennek meg újabb részletek.

Ilyen például, hogy Harry évekkel korábban felajánlotta az apjának az apasági tesztet, de Károly herceg ezt visszautasította, tartva a botránytól. De laza szállal ide köthető az is, hogy Kamilla és Katalin hercegné kapcsolata már véglegesen megromlott, ezért Károly csak egyedül látogathatja az unokáit.

 

Exit mobile version