A gyászoló Johnny Deppet elhagyta a felesége

nlc | 2016. Május 26.
15 hónap házasság után Johnny Depp felesége beadta a válókeresetet. Mindezzel pedig végső csapást mért a színészre, aki 3 nappal korábban vesztette el az édesanyját.

Legmélyebb gyászában mért csapást Johnny Deppre a felsége. Három nappal azután, hogy a színész édesanyja elhunyt, Amber Heard nem tudott tovább várni, és megindította a válópert kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Johnny Depp 15 hónapja vette el a nála 23 évvel fiatalabb nőt, akivel 2011-ben a Rumnapló forgatásán ismerkedett meg. Annak idején Heard miatt hagyta el a színész a gyerekei anyját, Vanessa Paradist, s ebbe a lányuk bele is betegedett.

A viharos időszakban egyedül Depp édesanyja támogatta a sztárt, ő tartotta össze a családot. “Bármennyire nehéz volt is az életem, egyedül egy dologban lehetettem biztos mindig is: az ő támogatásában és szeretetében” – nyilatkozta nemrégiben a színész.

Depp édesanyjával, apjával és gyerekei anyjával

 

Sokan kegyetlen csapásnak tartják Heard lépését, aki viszont nem tudta tovább elviselni az elmúlt egy év ámokfutását. “Úgy érezte, mintha a pokolban élne, egyik baj jött a másik után. Depp bocsánatkérő videójával telt be a pohár. Amber az elmúlt egy évet nagyjából kórházakban, bíróságon, rendőrségen töltötte Johnny ügyes-bajos dolgai miatt, és ez megmérgezte a kapcsolatukat.”

 

Exit mobile version