Hilaria Baldwin terhesjógája látványosra sikerült

nlc | 2016. Május 31.
Alec Baldwin felesége nem először kápráztatja el a követőit valamilyen jógás videóval. A harmadik gyerekével várandós Hilaria medencés videója mégis kiemelkedik a többi közül.

Ez a harmadik terhessége három év alatt Hilaria Baldwinnak, aki minden alkalommal hirdeti, hogy egy nőnek ünnepelnie kell a testét. “Nem kell takargatni magunkat, ameddig a terhesség alatt felszedett kilók le nem mennek. És nem kell szégyellni azt sem, amikor gömbölyödni kezdünk.”

Alec Baldwin felesége jógaoktatóként dolgozik, és mindenkit arra buzdít, hogy próbálja ki ezt az életmódot. A házi videóival és a kezdőknek is kivitelezhető gyakorlataival nagy népszerűségre tett szert az elmúlt években. “Jó érzés, hogy miattam sokan kipróbálják a jógát, pedig nem is érezték soha magukénak ezt a fajta mozgást.”

Mostani medencés videója pedig látványos is. Mondjuk, érdemes egy pillantást vetni a színészre a háttérben.

Ha valaki nem nézné végig a minivideót, akkor itt egy fotó a jelenetről. 

Nemcsak a vízben derül ki, milyen jó az egyensúlyérzéke van a színész feleségének. Hilaria Baldwin szerint napi 5 perc mozgás is elég lenne mindenkinek, mert ezzel is szép eredményt lehetne elérni hosszútávon. “A nyújtás is olyan fontos, mint az erősítés, és ezt minden körülmények között szem előtt kell tartani. Különben is, mindenki annyi idős, amennyi a gerince, ezért annak a rugalmasságára oda kell figyelni.”

Íme egy kis nyújtás:

Exit mobile version