Johnny Depp sírva kért bocsánatot a bántalmazásért

nlc | 2016. Június 02.
Újabb részletek szivárogtak ki arról, hogyan bántalmazta Johnny Depp az elmúlt években Amber Heardöt. A színész válása egyre jobban eldurvul.

Miközben Johnny Depp lánya és exei sorra veszik védelmükbe a színészt, Amber Heard úgy döntött, bekeményít, és bebizonyítja ország-világ előtt az igazát. Korábbi sms-ek és fotók megjelenése óta tovább dagad a botrány.

A nyilvános sárdobálás egyre zavarosabb, de azért annyi már kezd kirajzolódni: Johnny Depp nem az az áldozat, akit a felesége gonosz módon elhagyott, miközben a színész az édesanyját gyászolja, ahogyan erről az első hírek szóltak.

Amber Heard a bántalmazásáról a bíróságon bizonyítékot nyújtott be, és ezzel elszabadult a pokol. Akik először az asszonyt okolták és Deppet védték, most csendben lapítanak. Ugyanis Heard újabb bizonyítékokkal szolgált arra, hogy a színész évek óta bántalmazza, ezúttal nem csak fotókat, hanem írásos üzeneteket is. 

Az sms-ekből kiderül, hogy Depp asszisztense is tudott arról, hogyan bántalmazza a párját a sztár, és időről időre próbálta elsimítani a dolgokat.

Miközben az asszisztens leírja, hogy Johnny Depp mennyire sajnálja a történteket és elsírta magát, Amber Heard pedig csak annyit válaszolt: “Már annyiszor megtette. Tokióban, a szigeten, Londonban (emlékszel rá!?), és minden alkalommal maradtam. Mindig elhittem, hogy megjavul… és aztán úgy három hónap múlva ugyanabban a szituációban vagyok.”

Mindez még 2014-ben történt, mielőtt Johnny Depp és Heard összeházasodott, és az asszisztenssel folytatott levelezésből kiderül: a színész minden alkalommal arra hivatkozott, hogy nem emlékszik a történtekre. “Amikor elmondtam neki, hogy megrugdosott téged, elsírta magát. Ez undorító volt, ezt ő is tudja.”

Heard csak annyit válaszolt, hogy ő viszont sajnos emlékszik mindenre, és ha Depp azt hiszi, nem érdemli meg, ahogyan bánik vele, akkor tényleg fogalma sincs, mit is tett valójában.

Herad és Depp kapcsolatának legintimebb részleteire derül fény apránként, és állítólag a most megjelent dokumentumok csak a jéghegy csúcsát jelentik.

 

Exit mobile version