Titkos viszony: Harry herceg Ellie Gouldinggal kavar

nlc | 2016. Június 09.
A szürke ötven árnyalata óta már sokan ismerjük Ellie Goulding nevét, de nem volt olyan népszerű, mint most, amikor kiderült: viszonya van Harry herceggel.

Kezeljük azért némi távolságtartással a brit Sun értesülését, mivel arra alapozták a legutóbbi sztorijukat, hogy Harry herceget és Ellie Gouldingot látták csókolózni egy pólómeccs után.

A történet amúgy kerek, és összeáll, de nem mondhatnánk, hogy nagyon eredeti, mert Harry herceg szerelmi életéről már hallottunk hasonlót. Ha minden igaz ugyanis, akkor Harry herceg 2014-ben az Invictus Games során melegedett össze az énekesnővel, legalábbis ezt állították akkor, és most is ugyanezeket a képeket hozták fel bizonyítékul.

Íme egy kép az akkori találkozóról:

És a mindent vivő ölelésről. 

Állítólag a herceg akkor már felfigyelt Ellie Gouldingra, de csak az utóbbi időben vette fel vele újra a kapcsolatot, és mélyítette el a viszonyukat.

Titkos üzenetek és találkák után pedig a már említett pólómeccsen buktak le, amikor az esti bulin egy takaró alatt csókolóztak.

Igen. Egy takaró alatt. Hogy ezek után a szemtanú pontosan mit is látott, az jó kérdés, mert bármi is a bizonyítéka az a legjobb esetben is feltételezés. Mindenesetre, ez a brit fogadóirodákat nem zavarja, máris lehet tippelni, mekkora az esély erre a viszonyra. Harry és Ellie Goulding kapcsolatát a palota nem kívánta kommentálni, ezért az esélyek jelenleg 5-1, vagyis elég valószínűnek vélik, hogy igaz a sztori.

Az énekesnő amúgy, a Szürke ötven árnyalata óta elképesztően sikeres, és nem csak Harryt, de Vilmos herceget is megnyerte magának a humorával és a kedvességével.

Ha valaki nem ismerné Ellie Goulding legnépszerűbb dalát, akkor íme:

 

Exit mobile version