Rogán Cecília tiszta Victoria Beckham

nlc | 2016. Június 13.
Na, nem kell a szőrszálhasogatás, tudom én is, hogy rengeteg különbség van Victoria Beckham és Rogán Cecília között. De ezen a képen kísérteties a hasonlóság.

Talán csak túl sok Victoria Becham fotót láttam az elmúlt években, de egy pillanatra azt gondoltam, hogy Sarka Kata őt hívta meg zsűrizni a szépségversenyre.

Aztán kiderült: Sarka Kata közös vállalkozást indított Rogán Cecíliával, és ő látható a kép bal oldalán. A következő évben ugyanis a politikus feleségének cége foglalkoztatja majd a Magyarország Szépe verseny legígéretesebb lányait.

Azért mutatom Sarka Kata posztját, ami egy pillanatra megtévesztett:

Mintha csak Victoria Beckham kollekciójának valamelyik darabjában állna ott maga a tervező – aki él-hal a fekete-fehér összeállításokért –, vagy legalábbis kísérteties a hasonlóság.

Minden erőlködés nélkül mondom, van ebben a Rogán Cecíilia beállításban valami Victoria Beckham, de akadt még egy fotó. Persze, ezek távolról sem ikertornyok, még ha mindkét nő nagyon családcentrikus is, és közben megállja a helyét az üzleti világban.

És azt is szeretném leszögezni, hogy nem Victoria Beckham Spice Girls csapata ugrott be.

Mert itt már legfeljebb csak a darabszám stimmel, és annyi a hasonlóság, hogy ismert és szép nők társaságában fotózták. Ami az angoloknak Kylie Minogue, Victoria Beckham és Anna Kendrick, az nekünk Sarka Kata, Rogán Cecília és Kulcsár Edina.

 

Exit mobile version