Mariah Carey arca valami egészen furcsa

nlc | 2016. Július 14.
Voltam már panoptikumban és láttam már elszabott arcokat, Mariah Carey vándorló szemöldökéről mégsem tudom levenni a szemem.

Nagyjából olyan Mariah Carey legfrissebb fotója, mintha róla és a vőlegényéről, James Packettről készült viaszszobrot látnám a Madame Tussauds panoptikumban. Vagy egy kicsit rosszabb.  

De nézzük, miről is van szó. Az énekesnő  jobb szemöldöke gyakorlatilag egyre feljebb csúszik, mintha valaki húzná. Vagy lehet, hogy csak csodálkozik.

Mariah Carey fogyása óta persze sokan amúgy is kérdezik, mi a titka, vajon mennyire hihető, hogy ez csupán életmódváltás és diéta eredménye? Pedig a védelmére szóljon, hogy 25 kiló egy év alatt azért nem a lehetetlen kategória. 

Mindenesetre korábban, a szülés után adott interjúkban is drasztikus fogyókúráról és edzésekről mesélt, miközben plasztikai sebészek elemezték, hogyan került feljebb a köldöke, milyen más formájú, feszesebb lett a melle. Ezúttal se várjuk tehát, hogy Mariah Carey arról mesél, hogy a szemöldöke csak egy elbaltázott szépészeti beavatkozás miatt szaladt az egekbe.

Pedig hát erre valamilyen magyarázat azért jól jönne, mert így a remek hangja helyett inkább az kerül a középpontba, amit az arcunkba tol. Ez persze hol Mariah Carey keble, hol pedig a kisimult arca. 

Exit mobile version