Leonardo DiCaprio új nője apró bikiniben nyal és vonaglik

nlc | 2016. Július 18.
Nem tudjuk azzal kezdeni, hogy íme Leonardo DiCaprio modell szerelme, mert akkor azt hihetnéd, hogy a hírt már olvastad. Pedig ilyet még a sztár egyik nője sem mutatott.

Leonardo DiCapriónak olyan lehet egy divatmagazin, mint nekünk mondjuk egy étlap: ami megtetszik, azt kéri. A Victoia’s Secret katalógus nála alap, a legtöbb ott szerepelt nevesebb modell összegabalyodott már a színésszel. Most pedig a Sports Illustrated üdvöskéje, Nina Agdal a szerencsés befutó.

Hogy ez egy új szerelem, futó románc, kár lenne felcímkézni, hiszen májusban még Victoria Lee Robinson volt DiCaprio kiszemeltje, most pedig a 24 éves dán modell volt a szerencsés, akit nyaralni vitt a sztár.

Az ET értesülése szerint a pár már a cannes-i filmfesztiválon is együtt volt, noha akkor még egy másik modellel, Georgia Fowlerrel látták a színészt egy night klubban mulatni. Ráadásul, 2014 februárjában már hallani lehetett olyan pletykákat, hogy a színész és Agdal találkozgatnak, de mostanáig erre nem volt ennyire kézzel fogható bizonyíték.

A tengerparti nyaraláson viszont nem is titkolták, mennyire odavannak egymásért.

A modell amúgy elég felkapott, és annyi dögös kép készül róla néhány hét alatt, mint más modellekről évek alatt. Hol éppen egy falatnyi bikiniben nyalja a fagylaltot elmélyülten.

De van, hogy Nina Agdal a neves Sports Illustrated magazin fotózására vette fel ezt a gyakorlatilag alul semmit a pólódarabkával.

Itt pedig vonaglik, mert ahhoz van kedve.  Igen látványosra sikerült.

Exit mobile version