Andy Vajna női egy filmben álltak kamera elé

nlc | 2016. Augusztus 10.
Azt azért kevesen gondolták volna, hogy Dobó Kata (színésznő) és Vajna Tímea (üzletasszony) egyszer együtt forgat majd, de Andy Vajna (filmmogul) összehozta őket.

A film címe Pappa Pia, és Csupó Gábor rendezésében forog. Csupó iszonyat komoly filmes és rajfilmes, a hetvenes években húzott el Amerikába. Egy ideig animátorként dolgozott például a Scooby Dooban és a Casperben, aztán megunta a melós létet, alapított egy saját animációs stúdiót, ahol többek közt a Simpson család első két évadát rajzolták – akinek ez nem lenne elég, annak még idebiggyesztjük, hogy a Fecsegő tipegők is az ő keze munkáját dicséri, meg még egy sor világhírű alkotás.

Csupó csak az utóbbi 10 évben fordult komolyan a játékfilmek felé, 2007-ben csinálta meg a Híd Terabithia földjére címen futó fantasyt (akit érdekel a komplett filmográfiája, klikk ide). A rendező régóta ismeri Andy Vajnát, a Bors szerint a Magyar Nemzeti Filmalap egymilliárd forinttal támogatja a Pappa Piát, melyben (mint azt már említettük) Dobó Kata és Vajna Tímea is szerepet kapott, sőt utóbbi a forgatásról is posztolt.

A lap szerint Andy Vajna régi és új szerelmének nem lesz közös jelenete, a színésznő ugyanis egy titkárnőt alakít egy Duna parti csónakházban, az üzletasszony pedig akciójelenetet forgatott. “Timi egy hatalmas, kaszkadőröket is felvonultató jelenet részese lesz, jet-skivel menekül egy másik szereplő elől. Nem veszélytelen a jelenete, mert szélvészsebességgel vezet a vízen, de mindent biztosítottunk, volt velünk egészségügyi személyzet is a dunai forgatáson, Timit pedig kaszkadőrök készítették fel” – mesélte Csupó.

A filmben egyébként Nagy Feró is szerepel, nem meglepő módon egy vén rockert alakít.

Olvass még a cikk szereplőiről:

Exit mobile version