Erős Antónia fantasztikusan nézett ki

nlc | 2016. Augusztus 15.
Nagyszerű ruhát választott Erős Antónia a Várkert bazárban tartott rendezvényre, amelyen az ország cukormentes tortáját is bemutatták.

Szinte naponta láthatjuk az RTL Klub híradójában, de mégis más, amikor nem a híreket olvassa fel egy asztal mögött. Erős Antónia Magyarország cukormentes tortájának kiválasztásánál zsűritagként vett részt a Várkert bazárban tartott rendezvényen, és egy feltűnő színű ruhát viselt, amely remekül kiemelte az alakját.

“Hurrá, hurrá, éljen az Áfonya hercegnő tortája, és aki készítette: Pechtol Zsolt! Jövő szombaton és vasárnap a Magyar Ízek Utcáján meg is kóstolhatjátok az idei nyertes tortát, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mindössze 8,8 g szénhidrát van benne, és nem sokkal több, mint 200 kalória. Hercegnői, finom és egészséges összetevőkben bővelkedik. Gyertek, kóstoljátok, aztán süthetitek is, nemsokára nyilvános lesz a recept, lehet próbálkozni” – írta az Egy Csepp Figyelem Alapítvány közösségi oldalára a híradós.

Az ilyen rendezvényeken Erős Antónia elengedheti magát, és látszik, milyen mosolygós ember, na meg az is, hogy van lába, nem is akármilyen.

Exit mobile version