Sarka Kata ruhája megint kiverte a biztosítékot

nlc | 2016. Augusztus 22.
Kedves üzenetet írt Sarka Kata arról, mennyire örül a barátnője boldogságának. A poszttal viszont sok bajuk volt a hozzászólóknak.

Hétvégén férjhez ment Sarka Kata egyik barátnője, és ő a saját oldalán is gratulált nekik.

“Azt hiszem, hogy életemben nem voltam még olyan esküvőn, mint az övék! Minden apró részlete tökéletesen kitalálva, megálmodva, ahol még gondoltak a vendégekre apró meglepetéssel is, és ünnepelték viszont, és ajándékkel készültek annak a baráti házaspárnak, akiknek szintén nagy nap volt a tegnapi, mert évfordulójuk volt! Rendkívül figyelmes és hihetetlenül szeretetteljes volt az egész! Vivi és Lio valóban egymásnak vannak teremtve!” – írta, és ezeket a képeket posztolta hozzá. De Sarka Kata ruhája és a saját esküvőjére tett megjegyzése kiverte a biztosítékot.

Sokan sérelmezték, hogy túlragyogta a menyasszonyt, ráadásul, sokak szerint a fehér ruhában amúgy sem illik esküvőre menni.

Mint kiderült, a ruha amúgy nem fehér, Sarka Kata pedig türelmesen és nyugodtan válaszolt a kritikákra, más sztárokkal ellentétben nem is tiltotta le a hozzászólókat. 

 Voltak, akik sokkal megértőbbek voltak, és átjött nekik Sarka Kata üzenete is.

Korábban is megszólták már Sarka Katát, akkor pirosat választott egy esküvőre. Akkor még Hajdú Péter is vele tartott az ünneplésre.

 

Exit mobile version