Néhány jó pasi a Star Academy színpadán, nézd csak!

nlc | 2016. Augusztus 23.
A látvány már megvan, ha még énekelni is tudnak, akkor garantáltan fantasztikus lesz a Star Academy versenye.

A teljesség igénye nélkül válogattunk, és valójában mindenki bekerülhetett volna, ilyen vagy olyan megfontolásból. Hétvégén már élőben nézhetjük, mire képesek a Star Academy színpadán az énekesek, és rajtunk is múlik, ki költözik be a, de addig is érdemes vetni rájuk egy pillantást.

A Star Academy bemutatkozó klipjében felvonultatták az összes jelentkezőt, meg persze a Star Academy zsűritagjai is énekeltek néhány sort, de közben azért meg-megakadt a szemünk néhány férfi versenyzőn. Nem a klip sorrendjében mutatjuk, csak ahogy eszünkbe jutnak. 

Itt van mindjárt Ossó Balázs.

Saját állítása szerint őt lehetetlen felidegesíteni, a 25 éves bajai versenyző olyan elégedett az életével, hogy nem is bújna más bőrébe, akkor sem, ha tehetné.

Hegyi Dávid is hasonlóan nyitott és érdeklődő alkat, rengeteg előadód, zenei stílust és filmet kedvel, egyik hobbija pedig a testedzés.

Ez meg is látszik a megjelenésén.

A házban nem Illés Adrián lesz az egyetlen Leonardo Dicaprio rajongó. És Dáviddal máris akad egy közös hobbijuk.

De a klipben elsőként feltűnő versenyző, Kelemen Laci is szeret súlyzózni, na meg viccet csinálni mindenből, az adatlapja szerint.

Király Viktor és Justin Bieber a kedvenc előadója Szűcs Randynek, aki a maga 19 évével a fiatalabb versenyzők között van. Ahogy az adatlapjából kiderült, egy komoly szerelmi csalódáson már túl van.

 

Exit mobile version