A meleg VV Zsolti felkavarta a kedélyeket

nlc | 2016. Szeptember 02.
Az egykori transzvesztita show-sztár megérkezése a Való Világ-villába a VV8 egyik legváratlanabb fordulatát tartogatta. VV Zsolti odatette magát.

Nem menekült el a konfliktusok elől, és pontosan tudta, hogy problémáznak majd azon a Való Világ villalakói, hogy mostantól majd a fiúk is fürdőnadrágban zuhanyoznak.  “Higgyétek el, egyetlen egy cerka érdekel jelenleg, és az a páromé. Bárki teheti bárhova a cerkáját, pont annyira érdekel, mint egy női mell” – mondta megnyugtatásul VV Zsolti.

Pedig, előtte VV Ati már kiakadt, hogy “de hát ratyi”, aztán ő lett az első, aki beismerte: a VV8-nak köszönheti, hogy életében először egy meleg férfival beszélget, és tulajdonképpen már nem is bánja, hogy ez így alakult.

“Látod, hogy nem durva, ugye, hogy nem fertőző? Nem lettél rosszul…” –mondta végül VV Zsolti, majd hozzátette, nagyon örül ennek a fordulatnak. “Nem kell szeretni a buzikat, de a legtöbb ember, aki nem szereti a buzikat, életében nem beszélt eggyel sem.”

VV Dina, aki kint még sír-rítt, de bent már két csámcsogás közben mindig van egy-két kellemetlen megjegyzése, most is kiakadt, hogy egy “ilyen” embert küldtek a Való Világ-villába, és VV Vivien volt az egyik, aki nem tudta megérteni ezt a kiakadását. VV Tivy a másik, aki szintén elfogadta a transzvesztita VV Zsoltit, már ami a nemi identitását illeti, neki nagyobb baja volt az, hogy túlságosan arrogáns a fiú. De a beszélgetés végére mindenki kezdett lehiggadni.

 

Exit mobile version