Mariah Carey pucér kebléről hab csüng

nlc | 2016. Szeptember 09.
Nemrégiben kiderült, hogy Marah Carey a keble miatt kapott filmszerepet a jó nevű Empire sorozatban. Nos, ezt nem is csodáljuk.

Az történt, hogy a producerek szerették volna Mariah Careyt a sorozatban látni, mert az énekesnő a kebleivel minden nézettségi rekordot megdönthet, annyira népszerű a felmérések szerint. Ha igaz, ha nem, egy sztorinak ez is jó, és már csak emiatt is megnéztük, mit tettek be a sztárról a promóba.

Hát, nem spóroltak a látvánnyal, az biztos. De Mariah Carey – akinek a melleit már repterekről is kitiltották – maga is előszeretettel oszt meg a kebléről különböző képeket, nem igazán világos, milyen indokkal. Többnyire úgy, mint most, amikor állítólag egy hosszú munkanap után elnyúlt a kádban, és habfürdőzött.

Ezúttal is elmondhatjuk: Mariah Carey mellei szétfeszítették az internet világhálót. Igazából mi nem is feszegetnénk, miért posztol ilyen képeket, ahogy azt sem, miért mászik kádba felékszerezve, vagy hogy tulajdonképpen ki készítette ezt a képet? Nincs meg a pillanat, amikor fáradtan, egy hosszú munkanap után hazamegyek és azt mondom: Drágám, eresztek egy kád vizet, habfürdőzök, te meg addig fotózz már le! DE ez csak én vagyok, lehet, hogy másnál természetes.

 

Exit mobile version