Sztárban sztár: előre tudák, ki a befutó

nlc | 2016. Szeptember 12.
Egyetlen adás ment le a Sztárban sztár idei évadából, de máris látni, ki a befutó a csapatból. Pedig elég erős a mezőny.

Nem sikerült rájönnie a közönségnek – és igazán nekünk sem –, hogy tulajdonképpen mi alapján osztja a pontokat a zsűri. Van, aki nem mozdult ki a komfortzónájából, van aki túlságosan beleélte magát a szerepbe. Ahogy Bereczki Zoltán mondta: “Nagyon szeretem, amikor egy pici humor benne van, amikor egy picivel túltoljuk a bizonyos jellemző dolgokat.” De aztán mondott olyat is, hogy “kicsit túllőttél a célon, de mindannyian voltunk így az elején, amúgy ezen túl, nagyon tetszett”.

Közben jött Majka, aki szerint Kefír előadása tele volt manírral, inkább paródiának tűnt neki, “mert Robi önmagában nem egy manír, hanem egy személyiség”, és Kefír ebből keveset hozott a színpadon. Szóval, egyszerre volt túl sok és túl kevés.

Tilla volt az egyetlen, aki végig igyekezett az énekes pártján állni, és már ő is néha erősnek érezte a megjegyzéseket. A Sztárban sztár első kiesője, Mészáros Árpád Zsolt is úgy érezte, hogy a zsűri kicsit elfogult volt.

A nézők pedig igen aktívak voltak, kifejtették a véleményüket a Sztárban sztár Facebook-oldalán is, ahol ehhez hasonló megjegyzéseket írtak:

Sokan írták, hogy Király Lindát és Radics Gigit annyira az egekig magasztalta a zsűri, mint a tavalyi Sztárban sztár győztes Gáspár Lacit, ezért  egyenes logikával következik (a kommentelők szerint), hogy idén a két énekesnő közül kerül ki a győztes.

Azért, várjuk ki a végét.

 

Exit mobile version