Megregulázták a Való Világ játékosait

nlc | 2016. Szeptember 21.
Nagy változások történnek a héten a Való Világ-villában, amik bizony sok játékos tetszését nem nyerték meg, főleg azokét, akik alacsony kasztba kerültek...

Hierarchiahét van a Való Világban. A lakóknak rangsorolniuk kellett egymást. VV Zsolti lett a főgóré, 5 szerencsés villalakó a górék közé került, míg a maradék öt játékos a pancserek kasztját erősíti. A lakók megkapták a Villa-regulát, ami bizony komoly szabályokat tartalmaz.  A szabályzatot Tivy prezentálta sajátságos stílusában. Előre borítékolható, hogy konfliktusokban gazdag hét vár mindenkire.

 A villalakók kiborultak az új szabályzaton, VV Krisztiánt például különösen megviselte, hogy ki kellene mennie a helyéről és egy hálózsákban aludni, mivel, mint mondta, azt sem tudja, mi az a hálózsák… Lehet, hogy emiatt kollektívan megbüntetik a csapatát?

VV Dávid amiatt háborodott fel, hogy esetleg nem kap majd megfelelően enni, csak vizet meg kenyeret. Megalázónak találja, hogy egy alsóbbrendű kasztba került.

VV Ati pedig, szerintünk nem teljesen ideillően, azt mondta, hogy ő minden héten azért imádkozik a misén, hogy jobb élete legyen, és igenis tartja magát ezekhez a dolgokhoz, ezért külön sérti, hogy alsó kasztba került.

Exit mobile version