Öngyilkos lett Mia Farrow 27 éves fia, Thaddeus

nlc | 2016. Szeptember 23.
Öngyilkos lett Mia Farrow fia, Thaddeus. A színésznő 27 éves adoptált fiát hiába vitték kórházba, belehalt a derekát ért halálos lövésbe.

Öngyilkos lett az autójában Thaddeus Farrow, Mia Farrow fogadott gyermeke, akit akkor adoptált, miután elvált Woody Allentől. A 27 éves, tolószékhez között fiatal deréktájon lőtte meg magát, a kórházban belehalt a sérülésbe – írja a TMZ.

Mia Farrow fiáról többen megemlékeztek a közösségi oldalon, Perez Hilton ezzel a képpel búcsúzott a 27 éves fiútól.

Mia Farrow 1995-ben egy indiai árvaházban ismerte meg a betegsége miatt félig lebénult Thaddeust. A fiú néhány éve a Vanity Fair magazinnak mesélt arról, hogy autószerelőként dolgozik jelenleg, és rendőr szeretne lenni, hogy megvédhesse az embereket. “Sok durvaságot láttam, mielőtt adoptáltak. Féltem, amikor idehoztak egy országba, aminek nem beszélem a nyelvét és más bőrszíne van az embereknek. Az, hogy egyszer csak körülöttem mindenki szeretett, egészen új élmény volt, magával ragadott.” 

Mia Farrow korábban már két gyerekét elvesztette: Lark Previn 35 éves korában éppen karácsonykor hunyt el, Tam Farrow-t szintén a betegsége győzte le, ő 19 éves volt a halálakor.

Exit mobile version