Betelt a pohár: Marion Cotillard férje is megszólalt Brangelina-ügyben

nlc | 2016. Szeptember 24.
Az Oscar-díjas Marion Cotillard férje, Guillaume Canet tüzes hangvételű Instagram-posztban kelt várandós felesége védelmére.

Két nappal azután, hogy Oscar-díjas felesége, Marion Cotillard az Instagram-oldalán keresztül tagadta, hogy bármi köze lenne Brad Pitt és Angelina Jolie válásához, ugyanezen a csatornán megszólalt a férj, Guillaume Canet is. “Nem szokásom nyilvánosság előtt beszélni a magánéletemről” – kezdte feldúlt posztját a férfi, aki azután ragadott billentyűzetet, hogy feleségét összeboronálták Brad Pitt-tel, akivel az Allied című filmben játszanak együtt.

 

“Egész eddig sikerrel tudtam megvédeni a privát életünket, de most a bulvárban elszabadult indulatok, az emberi butaság és a névtelen gyűlölködők miatt úgy éreztem, szólnom kell. Arról a büszkeségről, szerelemről és megbecsülésről, amit Marion iránt érzek, hogy segítségükkel erős és okos maradhasson ezekben a nehéz, vagdalkozással és sárdobálással teli napokban is.”

 

Canet posztjában kijelentette, sokkal fontosabb dolgok zajlanak a világban, amire jobban oda kellene figyelnünk, mint egy házaspár válására. Idézte feleségét is, aki a sajtó munkatársainak “gyors gyógyulást” kívánt. “Remélem, minél hamarabb találtok valami méltó célt az életeteknek, és nem terjesztetek többet hülyeségeket” – írta a bulvársajtónak Canet, aki 2007-ben kötötte össze az életét Marion Cotillarddal.

A párnak öt évvel ezelőtt született meg első közös gyermeke, januárra várják második gyermeküket.

Olvass még többet Marion Cotillardról az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version