Sárközi Ákos egy igazi belevalós rocker séf, akinek vagány külseje olyan férfit takar, aki a konyhában percek alatt ötcsillagos fogásokkal lepi meg vendégeit. Az RTL Klub műsorának új sztárséfje már a Konyhafőnök ma esti első adásában elárulja, mi az, amit nem tud tolerálni a konyhában, és mire kell majd figyelniük a versenyzőknek.
“Van két vesszőparipám, amit nem tűrök a konyhában: a rendetlenséget és a pazarlást. Sokévnyi tapasztalattal a hátam mögött tudom, hogy akinek a pultján rumli van, annak a fejében sincs rend, így nem méltó arra, hogy konyhafőnök legyen” – mondta a Konyhafőnök Michelin-csillagos séfje.
A szigor és a fegyelem Sárközi Ákosnál alap, de már az első adásban brillírozik, és garantáljuk: mindenkinek tátva marad a szája attól, amit az asztalra tesz. Mivel az első feladat megfigyelni a séf bemutatkozó főzését – mindenki végignézi, ahogy a kedvenc alapanyagából, galambból készít egy ételt. Mindenki szája tátva marad tőle.
“Egy csoda volt, amit a séf csinált, ráadásul nagyon jó tanárnak is bizonyult, mert úgy beszélt az ételek összetevőiről, mintha egy költő lett volna” – mondta az egyik versenyző Gábor, másokat pedig egy kicsit mintha megrémítene mindaz, amit látnak és tudnak a séfről.
“Nehéz lesz, ez a Michelin-csillag magasra teszi a mércét” – mondta Zsolt.